sábado, 19 de septiembre de 2009

Creperie Bretonne Annaick

Al Port Olímpic, just a sota de l'hotel Arts i del peix de Frank Gehry hi ha un petit restaurant recomanable. Es tracta de la Creperie Bretonne Annaick.

La decoració teatral amb un autobús com a cuina, les taules amb estovalles de paper blanc i pots metàl.lics amb guixos per pintar a cada taula, les parets amb dibuixos... tot crea un ambient únic, original i agradable.
A més la cuina és excel.lent i els productes són de primera qualitat.
A la cuina bretona es fan coques a partir del fajol, això les diferencia de les crepes fetes de farina de blat. A aquest restaurant les fan de meravella. I cal destacar les salades amb ou, pernil, formatge, llonganisa...
Però podeu trobar begudes típiques com la sidra o el Chouchen, embotits com l'andouille... i amanides espectaculars.
És un lloc molt recomanat tant per a menjar en parella i degustar de la cuina com per anar amb nens i disfrutar d'un espai agradable i una cuina bona.
La família Annaick Noblet va obrir una creperia a Saint Tropez el 1959. El fill petit va obrir a Colliure el 1990, a Girona al 1998, Barcelona al 2003, València al 2005, Vigo aquest any... i ara volen buscar franquiciats per a un projecte d'èxit.
Podeu saber-ne més a la seva web.

No hay comentarios:

Publicar un comentario