martes, 15 de septiembre de 2009

Sirvent (Parlament 56)

Darrera aquest nom hi ha nombroses gelateries, orxateries i tendes de turró a Barcelona però la millor és la de Parlament 56.
A partir de Setmana Santa quan "la Sirvent" obra ja es comença a veure gent pel carrer Parlament però és a l'estiu quan una munió es junta a les dues portes dels dos locals. És un lloc de pelegrinatge obligat pels habitants de Sant Antoni i per molts de la resta de Barcelona.

Els millors gelats i orxates de Barcelona sense cap mena de dubte justifiquen una espera. La rutina a l'anari és mirar quin dels dos locals està més buit, agafar número i esperar. La simpatia del personal és la mínima, diria que a vegades ratlla la mala llet, però un cop tens el gelat a les mans ets feliç.

L'establiment disposa d'unes petites taules que en hora punta et faran sentir envoltat de gent però que permeten un descans.

Passada la temporada tanca l'establiment i reobre per Nadal amb excel.lents turrons, neules...

Aquest establiment era cèlebre pel rètol de "Aquest establiment no té cap sucursal" però ara n'han obert una a Balmes 130.

Per cert, si aneu a Parlament vigileu de deixar el cotxe en segona, tercera o quarta fila perque us pot sortir car el gelat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario